• English •
• Hrvatski •
  • Srpski •
ЗА НАС
 
ВО STYLING
 
ТОП 5 ПРОИЗВОДИ
 
ПРОДАЖБА
 
ДИСТРИБУЦИЈА
 
РЕКЛАМИРАЊЕ
 
КОНТАКТ
 
 

• ЗА НАС •


STYLING е интернационално, гламурозно, специјализирано списание за коса, шминка, убавина и мода.
Поделено е на 4 делови. Секое издание содржи основни информации, најнови колекции за фризури, новитети и случувања, семинари, ексклузивни колекции за мода како и важни информации и совети за поуспешен бизнис.

Списанието за прв пат излезе во 2008 година.

STYLING magazine излегува секои два месеци (6 изданија годишно). Се печати со тираж од 6000 копии. Се печати на Македонски, Хрватски, Српски и Словенечки јазик.

Списанието се печати на 132 страни full color, со димензии од 23cm x 30cm, на високо квалитетна хартија. Корицата се печати на 250 g/m2 офсет хартија, а внатерешните страници на 115g/m2 хартија.

STYLING се дистрибуира по пат на годишна претплата во фризерски, козметички, make-up салони. Се дистрибуира во Македонија, Србија, Црна Гора, Хрватска, Босна и Херцеговина и Словенија.

Запознајте го тимот на STYLING »

Претплатете се - STYLING Magazine »

Купете STYLING Wedding Каталог »

Рекламирајте се во STYLING Magazine »

 

 

 
Copyright © 2013 Styling Professional. All rights reserved