• English •
• Hrvatski •
  • Srpski •
ЗА НАС
 
ВО STYLING
 
ТОП 5 ПРОИЗВОДИ
 
ПРОДАЖБА
 
ДИСТРИБУЦИЈА
 
РЕКЛАМИРАЊЕ
 
КОНТАКТ
 
 

• РЕКЛАМИРАЊЕ •

   
 
РЕКЛАМИРАЊЕ ВО STYLING MAGAZINE
 

STYLING Magazine е професионално списание за hair, beauty, make-up & fashion.
Презентирањето на најновите колекции во светот на фризерството, убавината и модата, списанието го прави идеално место за рекламирање.
Бидејќи списанието излегува на повеќе јазици и во повеќе земји, ќе добиете интернационално рекламирање на вашата фирма.
Доколку сте заинтересирани, контактирајте не и ќе ви испратиме официјален ценовник.

+389 72 262873 or e-mail» info@hairmagazine.com.mk

   
   
 
 
 
 
 

 

 
Copyright © 2013 Styling Professional. All rights reserved